Nejnovější recenze ze sekce Příčné flétny
ok
Kvalitní nástroj pro běžnou hru pro potěchu. Oproti kon-certnímu nástroji má o maličko menší rozsah, ale jak říkám pro potěchu na výtečnou. Velká spokojenost.
Objevila se drobná chybička, kdy se klapka Fis nevracela a zůstávala "viset".Jednalo se o posunutí pružného drátku z kolíčku vpřed vzad. Ale chybička vskutku zanedbatelná, která byla hbitě odstraněna pinzetou.
- Krásný nástroj
- Pro začátečníka vhodné - uzavřené klapky, G offset, E mechanika, bonus je stříbrný náústek
Dcera na příčnou flétnu začíná (na zobcovou hraje už několik let) a je z ní nadšená.
- je krásná
- nemám s čím srovnávat, je to moje první, ale pro mé uši zní dobře
- postačující krabička a taška
- krabička by mohla mít pant, tato je jen ohnutý plastový výlisek, takže nedrží otevřená
flétna je v pořádku
Spokojenost
Dcera se teprve začíná učit, ale vyzkoušela paní učitelka a prý supr kvalitní krásná flétna...a také krásné ladí....
Dlouhá životnost nástroje, spolehlivost.
Trevor James TJ5x 3005EW
Přidáno: 10. listopadu 2020
(naposledy upraveno 11. listopadu 2020)
Zakoupeno v Kytary.cz
Tuto flétnu jsem vybrala, protože jsem se chtěla jako samouk naučit hrát a jakožto student využívající hudbu jako způsob relaxace jsem potřebovala vybrat flétnu, která něco vydrží a zároveň za ni nezaplatit veškeré úspory. Značka Trevor James byla pro mě až do koupě flétny neznámá, ale zato měla solidní recenze i na jiných zahraničních obchodech, což bylo rozhodující.
Ačkoliv jsem teprve začátečník, nelituji své volby. Flétna má příjemný tón, klapky sedí v pořádku, jednotlivé části flétny do sebe hladce zapadají. Osobně se mi líbí, že je pouzdro rozdělitelné na dvě části, zvlášť vyjmutelný kufřík pro flétnu a k tomu zvlášť pouzdro s kapsou pro nástroje na údržbu, které jsou součástí.
Jsem začínající hráč, hezky se ozývá,
klapky hezky dovírají a snadno se ovládají
- Určitě cena,pro žáky a studenty tato flétna dostačující
- Nízká cena
- Kvalitní zboží
- Zvuk
- skvělá flétna
- rychle dodané
- Ideální nástroj pro ZUŠ.
- Ideální flétna pro začínající hráče.
Cena.
- ucim se
- hlasitost
- tón
Jestli si chcete zkusit hru na příčnou flétnu, tak je tahle v pořádku. Za tu cenu je to hezká hračka a není asi fér hodnotit její výkon. Nicméně pokud srovnám dynamiku a tón vůči Tin Whistle nebo třeba libovolné obyč zobcovce tak sem názoru, že i za tyto peníze to lze udělat lépe, i když v nabýdce na CZ trhu příčnou variantu nenajdete. V rámci jedné oktávy jsou vysoké tóny neuvěřitelně hlasité. O Druhou oktávu jako u Tin Whistle jsem se v paneláku ani neodvážil pokusit. Tón je vzdušný, nudný, ale tak jako sranda nástroj stačí.
Flétnu pořád přirovnávám k Irské Tin Whistle což je flétna s 6 děrama s 1 přirozenou Dur stupnicí (dle délky nástroje). Pří nákupu jsem si myslel, že jde o tentýž systém, protože na obrázku je vidět 6 děr. Při důkladném studiu obrázku ve stínu naleznete 7. díru na malíček, a řeknu vám, že je tam i 8. díra na palec, takže prstoklady se blíží víc ke klasické zobcovce než k Tin Whistle. Pro mnohé z Vás je to zřejmě výhoda, nicméně pro mně to při rozbalení bylo sklamání, ptorože, jsem si myslel, že kupuju něco jiného. No nic, tak se asi jdu učit prstoklady a trápit sousedy...
- Produkt splnil očekávání.
Sám bych volil jinou variantu, ale tento produkt nebyl pro mě a člověk pro kterého jsem ho pořizoval požadoval přímo toto zboží. Myslím, že je to za tuto cenu velmi slušná kvalita.